Πρόσκληση στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Έργου BCThubs - "Η Ανάδυση του Οικοσυστήματος Ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς"

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην επερχόμενη ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου BCThubs με θέμα “Η Ανάδυση του Οικοσυστήματος Ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς”. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, Ακτή Θεμιστοκλέους, Μαρίνα Ζέας, 185 37 Πειραιάς, από τις 9:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Η ημερίδα αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς και να συναντήσετε άλλους σημαντικούς φορείς και ενδιαφερόμενα μέρη που συμμερίζονται τον ίδιο σκοπό και συναποτελούν το οικοσύστημα του υπό ίδρυση Ελληνικού Κόμβου.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ημερίδα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προβούμε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και σημαντικές ανταλλαγές ιδεών.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 22/03/2024, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας την παρακάτω φόρμα:

    Τρόπος παρουσίας:

    Κατεβάστε και υπογράψτε την επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να γίνετε μέλος του Ελληνικού Οικοσυστήματος του BCThubs. Στην συνέχεια, αποστείλτε την επιστολή στο bcthubs@gmail.com.